PENGUBATAN SIHIR, SAKA DAN LAIN LAIN MASSALAH BERKAITAN ALAM MISTIK.



KOLEKSI BARANGAN MISTIK.
Kepada para kolektor, kami lebih mengutamakan jual beli yang tulus dan ikhlas dan anda adalah digalakkan untuk melihat dan menilai sendiri barang barang yang kami maharkan. Ini adalah untuk mengelak daripada timbulnya rasa ragu ragu dan tidak yakin pada barangan koleksi kami. Luangkanlah sedikit masa untuk mengelakkan diri anda membeli barangan yang tidak asli / cetak rompak.

Jika anda betul betul berminat segalanya boleh dirunding.

Jika anda seorang kolektor atau inginkan barangan tertentu sila hubungi kami dan nyatakan. Insyaallah kami akan cuba mendapatkannya untuk anda. Tapi bukan gerenti dapat..... Semua kuasa Allah, kalau Dia nak beri, adalah. Kalau tak, tak ada lah.


Hubungi kami (Sdra Hata) call : 0123539524


PERUBATAN TRADISIONAL.
Kami juga boleh membantu anda mempertemukan anda dengan seorang otai yang bagi kami tinggi ilmunya jika anda mempunyai masalah tertentu terutama yang berkaitan dengan alam mistik. Insyaallah. Beliau juga adalah pengamal perubatan tradisional dan pernah beberapa kali keluar kisahnya dalam majalah majalah. Kita hanya berusaha, selebihnya Allah Taala yang tentukan. Tapi kalau kita tak berusaha, dah tentu Dia tak beri.....




Joelabu , Hata .

call & whatsapp 0112308 6439



Terima kasih.



Thursday, September 4, 2014

Delima sakti puteri

Sepasang delima sakti puteri. Barang cun cantik menawan. Anda lihatlah sendiri. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Wednesday, September 3, 2014

King of bertap


Koleksi peribadi yang sudah sampai masa untuk dilepaskan. Kalau nak ikutkan memang sayang...hehe. Nak dapat bertap yang saiz macam ni memang susah dan diluar sana pun memang sangat sedikit kuantiti nya. Memang sangat rare..... Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Geliga lipan sireh


Barang cantik.... Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Tuesday, September 2, 2014

Duit yasin nabi nuh.

Insyaallah barang ori.... Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Geliga lipan api

Geliga lipan api yang baru diperolehi. Barang cun melecun. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Friday, August 29, 2014

Cucuk sanggul puteri - rare..........

Hot item ni...... Memang jarang sangat dapat dan memang dicari cari kolektor. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Thursday, August 28, 2014

Sepasang cincin delima koleksi peribadi indera sakti

Cincin delima wali dan cincin delima buah nak dimaharkan. Sangat sesuai dijadikan cincin pertunangan ke, perkahwinan ke.... Keduanya adalah koleksi peribadi indera sakti dan auranya power ranger. Tak perlu cerita lebih lebih, sila scan untuk kebenarannya. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.


Siling yasin 7 rama rama


Yasin 7 rama rama asli. Yang dicari cari kolektor. Yang tak ori memang banyak di pasaran, tapi kalau asli memang susah nak dapat. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Tuesday, August 26, 2014

Geliga air zam zam

Isyaallah banyak khasiatnya.... Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.


Monday, August 25, 2014

Geliga lipan bara terbaru....

Baru diperolehi. Geliga lipan bara, bukan lipan biasa. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Thursday, August 7, 2014

Geliga lipan terbaru.











Baru diperolehi. Cun cun semuanya. Tolong jangan telefon bertanya mengenai tembus pandang. Anda tidak akan dilayan..... Jangan buang masa anda dan juga kami. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Wednesday, August 6, 2014

Tumbuk lada

Tumbuk lada. Bilah baru 12 inci. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.


Sepasang delima wali dah ditebus - jamu mata saja

Sepasang delima wali yang dulu ditebus oleh pelanggan kami dan diikat cincin. Telahpun menunjukkan keindahan dan khasiat yang luar biasa kepada pemiliknya.... alhamdulillah. Rezeki dia la tu dari Allah. Keindahannya seperti mana dicari cari oleh broke broker di luar sana tapi ianya not for sale. Duit bukan segalanya. Ini adalah salah satu dari banyak testimoni keaslian barang kami. Tapi ingat, ianya bukan boleh di test sewenang wenangnya. Bila sampai masa, owner sendiri akan tahu. Bukannya tester tester. Penjagaan pun la ada jugak yeop...hehe. Setiap barang kami akan diberi cara penjagaan yang amat lah mudah. Budak sekolah pun boleh buat dan tak mengundang khurafat. Itu pun kalau nak buat. Kalau tak buat pun tak menjadi masaalah, yang penting apa saja yang kita buat kena ikhlas. Dan kena ingat yang kesemuanya adalah dari Allah.

Tuesday, August 5, 2014

Promosi hari raya - mahar pakej dengan nilai berpatutan.

Rasanya masih belum terlambat untuk kami mengucapkan selamat hari raya kepada semua umat islam. Sempena dengan hari raya ni, kami membuat satu mahar pakej yang memang berpatutan dan power ranger.... Pakej cincin batu petir peribadi indera sakti, geliga ular dan geliga lipan. Barang semua cantikcanrik belaka. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Friday, July 25, 2014

Batu ibu serai purple

Menarik dan manis dipandang. Jika berminat sila call whasapp sdra Hata.

Geliga lipan tapa

Lain sikit dari yang biasa nya... geliga lipan yang ditapa. Saiznye pun lebih kurang 3 kali ganda geliga lipan biasa. Dan kalau dah di tapa tu..... paham paham dah la auranya pun lebih la. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Wednesday, July 23, 2014

Batu petir peribadi

Kami mendapat banyak pertanyaan mengenai batu petir daripada regular customer, dan kini special untuk anda adalah batu petir milik peribadi indera sakti untuk dilepaskan. Tetapi bagi yang betul betul berminat dan mampu tebus,sila beri nama anda dan ibu, bukan apa, supaya kami dapat scan dan memastikan samaada anda sesuai dan serasi dengan aura batu ni. Juga ianya demi untuk kesejahteraan, keselesaan dan keselamatan anda sebagai pembeli. Mengapa kami berkata begitu??? Batu petir ni memang lain dari yang lain auranya, bukan sembarangan. Jika tak sesuai memang kami tak boleh dan  tidak akan lepaskan pada anda takut mengundang masaalah nanti. Sila scan untuk kepastian.  Cincin saiz 16 perak asli boleh adjust. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata. Tawaran ini hanya untuk bulan ramadhan sahaja. Lepas raya ni, tak de offer dah.....

Tuesday, July 22, 2014

Geliga ular koleksi peribadi

Geliga ular koleksi peribadi indera sakti nak dilepaskan. Barang memng cun melecun. Dan dah agak lama juga disimpan sebagai koleksi peribadi. Kini sampai masa untuk dimaharkan. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Friday, July 18, 2014

Keris purba - pandai mamat asli

Keris pandai mamat. Barang asli dan barang lama...... Bilah mata saja, tanpa sarung dan hulu. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Wednesday, July 16, 2014

Mahar pakej bulan ramadhan




Barang cun cun belaka. Pakej istimewa ramadhan dengan mahar yang juga istimewa. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.




Thursday, July 10, 2014

Geliga memerang permohonan bulan ramadhan

Jarang dapat jenis ni.... Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Badik permohonan bulan ramadhan

Barang cun. Lihatlah sendiri. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata

Tuesday, July 8, 2014

Geliga lipan - rezeki bulan ramadhan

Boleh tahan juga geliga lipan yang kami perolehi dalam bulan ramadhan ni.... Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.






Gading gajah mina

Barang memang cun melecun.... Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.

Koleksi senjata seorang guru tua...




Setiap satu mempunyai cerita dan sejarah tersendiri. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.





Thursday, July 3, 2014

Pedang melayu baru....

Lihat matanya ada lain sikit dengan posting sebelum ni....Walaupun barang agak baru, auranya tetap cun...hehe. Jika berminat sila call whatsapp sdra Hata.