PENGUBATAN SIHIR, SAKA DAN LAIN LAIN MASSALAH BERKAITAN ALAM MISTIK.KOLEKSI BARANGAN MISTIK.
Kepada para kolektor, kami lebih mengutamakan jual beli yang tulus dan ikhlas dan anda adalah digalakkan untuk melihat dan menilai sendiri barang barang yang kami maharkan. Ini adalah untuk mengelak daripada timbulnya rasa ragu ragu dan tidak yakin pada barangan koleksi kami. Luangkanlah sedikit masa untuk mengelakkan diri anda membeli barangan yang tidak asli / cetak rompak.

Jika anda betul betul berminat segalanya boleh dirunding.

Jika anda seorang kolektor atau inginkan barangan tertentu sila hubungi kami dan nyatakan. Insyaallah kami akan cuba mendapatkannya untuk anda. Tapi bukan gerenti dapat..... Semua kuasa Allah, kalau Dia nak beri, adalah. Kalau tak, tak ada lah.


Hubungi kami (Sdra Hata) call : 0123539524


PERUBATAN TRADISIONAL.
Kami juga boleh membantu anda mempertemukan anda dengan seorang otai yang bagi kami tinggi ilmunya jika anda mempunyai masalah tertentu terutama yang berkaitan dengan alam mistik. Insyaallah. Beliau juga adalah pengamal perubatan tradisional dan pernah beberapa kali keluar kisahnya dalam majalah majalah. Kita hanya berusaha, selebihnya Allah Taala yang tentukan. Tapi kalau kita tak berusaha, dah tentu Dia tak beri.....
Joelabu , Hata .

call & whatsapp 0112308 6439Terima kasih.Friday, February 12, 2010

Kitab Istanbul.Sepertimana Quran Istanbul, jika anda kolektor kolektor asli, anda sudah sedia maklum akan khasiat khasiat nya dan tak perlulah kami terangkan disini. Memang teramat susah untuk mendapatkannya. Anda juga sepatutnya telah sedia maklum akan nilai maharnya bagi barangan sebegini. Bukan murah ni yeop. Diperolehi secara mistik oleh sahabat. Kitab ini tak mempunya 30 juzuk lengkap, tetapi hanya ayat ayat tertentu dari surah surah dalam alquran. Tulisan tangan. Insyaalah asli. Jika anda kolektor hard core dan betul betul berminat, sila call kami.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.