PENGUBATAN SIHIR, SAKA DAN LAIN LAIN MASSALAH BERKAITAN ALAM MISTIK.

PENGUBATAN SIHIR, SAKA , GANGGUAN MAKHLUK HALUS DAN LAIN LAIN MASAALAH BERKAITAN ALAM MISTIK.
Kepada anda yang mengalami masaalah gangguan makhluk halus, sihir, saka dan lain lain masaalah berkaitan alam mistik, sila telefon Pak De. Beliau telah banyak membantu menyelesaikan masaalah berkaitan penyakit mistik ni telah bertahun tahun dan setakat ini, alhamdulillah. Perubatan jarak jauh boleh juga diikhtiarkan. Kaedah tidak menyalahi Islam. Telefon terus Pak De dan ceritakan sendiri masaalah anda. 0129518573PENGUBATAN UNTUK SAKIT MATA.
Pengubatan untuk segala macam sakit mata kecuali buta. Telah terbukti keberkesanannya, dengan izin Allah. Jika anda ada mengalami masaalah mata sila berhubung terus dengan Pak De. 012 9518573KOLEKSI BARANGAN MISTIK.
Kepada para kolektor, kami lebih mengutamakan jual beli yang tulus dan ikhlas dan anda adalah digalakkan untuk melihat dan menilai sendiri barang barang yang kami maharkan. Ini adalah untuk mengelak daripada timbulnya rasa ragu ragu dan tidak yakin pada barangan koleksi kami. Luangkanlah sedikit masa untuk mengelakkan diri anda membeli barangan yang tidak asli / cetak rompak.

Jika anda betul betul berminat segalanya boleh dirunding.

Jika anda seorang kolektor atau inginkan barangan tertentu sila hubungi kami dan nyatakan. Insyaallah kami akan cuba mendapatkannya untuk anda. Tapi bukan gerenti dapat..... Semua kuasa Allah, kalau Dia nak beri, adalah. Kalau tak, tak ada lah.


Hubungi kami (Sdra Hata) call : 0123539524


PERUBATAN TRADISIONAL.
Kami juga boleh membantu anda mempertemukan anda dengan seorang otai yang bagi kami tinggi ilmunya jika anda mempunyai masalah tertentu terutama yang berkaitan dengan alam mistik. Insyaallah. Beliau juga adalah pengamal perubatan tradisional dan pernah beberapa kali keluar kisahnya dalam majalah majalah. Kita hanya berusaha, selebihnya Allah Taala yang tentukan. Tapi kalau kita tak berusaha, dah tentu Dia tak beri.....
Joelabu , Hata .

call & whatsapp 0112308 6439Terima kasih.Monday, September 19, 2011

Tasbih Kayu KukangDiperolehi dari seorang otai di negeri kelantan. Menurutnya dah berpuluh tahun beliau mengguna tasbih tersebut. Katanya usia tasbih tu mungkin ratusan tahum sebab beliau pun memperolehi dari seorang otai jugak masa dia muda remaja dulu... wallahu. Barang memang cantik. Sebenarnya kami pun tak pernah lagi dengar jenis kayu ni..hehe. Mungkin ada antara pengunjung blog yang dah biasa dengan jenisnya. Ape ape, call/sms je sdra Hata.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.