PENGUBATAN SIHIR, SAKA DAN LAIN LAIN MASSALAH BERKAITAN ALAM MISTIK.KOLEKSI BARANGAN MISTIK.
Kepada para kolektor, kami lebih mengutamakan jual beli yang tulus dan ikhlas dan anda adalah digalakkan untuk melihat dan menilai sendiri barang barang yang kami maharkan. Ini adalah untuk mengelak daripada timbulnya rasa ragu ragu dan tidak yakin pada barangan koleksi kami. Luangkanlah sedikit masa untuk mengelakkan diri anda membeli barangan yang tidak asli / cetak rompak.

Jika anda betul betul berminat segalanya boleh dirunding.

Jika anda seorang kolektor atau inginkan barangan tertentu sila hubungi kami dan nyatakan. Insyaallah kami akan cuba mendapatkannya untuk anda. Tapi bukan gerenti dapat..... Semua kuasa Allah, kalau Dia nak beri, adalah. Kalau tak, tak ada lah.


Hubungi kami (Sdra Hata) call : 0123539524


PERUBATAN TRADISIONAL.
Kami juga boleh membantu anda mempertemukan anda dengan seorang otai yang bagi kami tinggi ilmunya jika anda mempunyai masalah tertentu terutama yang berkaitan dengan alam mistik. Insyaallah. Beliau juga adalah pengamal perubatan tradisional dan pernah beberapa kali keluar kisahnya dalam majalah majalah. Kita hanya berusaha, selebihnya Allah Taala yang tentukan. Tapi kalau kita tak berusaha, dah tentu Dia tak beri.....
Joelabu , Hata .

call & whatsapp 0112308 6439Terima kasih.Tuesday, December 15, 2009

Geliga Semut Dah Ditebus.Diperolehi secara mistik oleh salah seorang pengasas blog ini. Datangnya memang sepasang dan ampuh. Insyaallah asli. Sila datang sendiri dan lihat keampuhannya. Maharnya RM1500.00 sebiji. Untuk sepasang RM3,000.00. Kepada yang betul betul berminat, tawaran yang asli dan ikhlas akan dipertimbangkan.Yang sebiji ni pula asalnya kepunyaan pakcik pengasas blog ini yang mana beliau telah agak lama menyimpan dan kini ingin memaharnya. Ampuh. Maharnya RM1500.00. Kalau betul betul berminat , boleh runding. Janji ikhlas dan pembeli asli.


email : joelabu1234@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.